Over Marsh & McLennan Companies

Marsh is een dochteronderneming van Marsh & McLennan Companies, een wereldwijde professionele dienstverlener met 57.000 medewerkers over de hele wereld en een omzet van ruim 13 miljard dollar. Marsh & McLennan Companies is tevens moederbedrijf van:

Guy Carpenter

Guy Carpenter & Company LLC is 's werelds grootste risico- en herverzekeringspecialist. Met meer dan 50 kantoren wereldwijd creëert en realiseert Guy Carpenter oplossingen in herverzekeren en voor de kapitaalmarkt voor klanten over de hele wereld. De firma levert diensten in de volle breedte en omvat expertise-afdelingen in Agriculture, Aviation, Casualty Clash, Construction and Engineering, Excess and Umbrella, Life, Accident and Health, Marine and Energy, Medical Professional Liability, Political Risk and Trade Credit, Professional Liability, Property, Retrocessional Reinsurance, Surety, Terrorism en Workers Compensation.

Mercer

Mercer is een vooraanstaande mondiale aanbieder van advies op het gebied van Talent, Health, Retirement en Investments. De consultants van Mercer bieden de klant ondersteuning bij het oplossen van complexe vraagstukken ten aanzien van arbeidsvoorwaarden en menselijk kapitaal, en bij het ontwerpen en beheren van ziektekostenregelingen, sociale voorzieningen en pensioenen. Mercer heeft meer dan 20.000 mensen in dienst, verspreid over ruim 40 landen.

Oliver Wyman

Met kantoren in meer dan 50 steden in 25 landen is Oliver Wyman een internationale firma in managementadvies die diepe kennis van de industrie combineert met gespecialiseerde expertise in strategie, operations, risicomanagement, organisatorische transformatie en ontwikkeling van leiderschap. De 3.000 professionals helpen klanten met het optimaliseren van hun bedrijven, het verbeteren van hun activiteiten en risicoprofiel en het versnellen van hun organisatorische prestaties om de meest aantrekkelijke kansen te benutten.