Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Marsh en zijn moedermaatschappij Marsh & McLennan Companies delen een trotse geschiedenis van diensten en ondersteuning aan de gemeenschappen waarin we actief zijn en waar onze medewerkers wonen en werken. Wij verbinden ons ertoe te allen tijde zaken te doen op een verantwoorde manier en tonen ons maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) door middel van een scala aan programma's en activiteiten onder het motto 'Helping People and Communities at Risk'. De kernelementen van ons MVO-programma zijn goede doelen, vrijwilligerswerk en duurzaamheid.

Goede doelen

Marsh levert donaties aan een groot aantal goede doelen en non-profit organisaties. Het algemene beleid en de richtlijnen voor dergelijke acties worden centraal vastgesteld, waarbij afzonderlijke landen ze op eigen wijze lokaal toepassen. Voor meer informatie over goede doelen die Marsh steunt kunt u contact met ons opnemen.

Vrijwilligerswerk

Marsh medewerkers worden aangemoedigd om actief bij te dragen aan het welzijn van hun lokale gemeenschappen. Deze ondersteuning varieert van land tot land en is aangetoond in een verscheidenheid van manieren. Denk aan het verstrekken van een betaalde of verlofdag om te helpen in een buurtproject en fondsenwerving waarbij een deel van de opbrengst wordt geëvenaard door het bedrijf.

Duurzaamheid

Wij erkennen onze verantwoordelijkheid om zaken te doen op een manier die de toestand van het milieu voor toekomstige generaties beschermt en verbetert. In aanvulling op het bovenstaande zijn alle medewerkers van Marsh & McLennan Companies gebonden aan onze gedragscode, die bekend staat als The Greater Good, waarin een hoofdstuk staat beschreven over 'Bouwen aan vertrouwen met de gemeenschap'.