Diversiteit & Integratie

Diversiteit en integratie zijn zakelijke vereisten als Marsh wil groeien als wereldwijd kennisleider en leverancier van innovatieve oplossingen voor onze klanten.

Bij Marsh zijn onze meest gewaardeerde middelen onze mensen zelf. Naast het feit dat onze collega's een ruime branche-ervaring, -inzicht en -expertise hebben, is een even belangrijk aspect van ons bedrijf de grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die ze brengen om elke dag te werken in dienst van onze klanten.

We hebben bewust gekozen voor 'inclusief' als één van onze kernwaarden, omdat we geloven dat het openstaan voor verschillende ideeën, ervaringen en achtergronden goed is voor onze collega's, goed is voor onze klanten en goed is voor onze zaken.

Marsh collega's verdienen de kans om zichzelf te zijn en om hun uiterste best bij te dragen in het werk. Onze inspanningen voor diversiteit en integratie ondersteunen ons doel om alle collega's hun maximale potentieel te laten bereiken.

Door gebruik te maken van onze collectieve vaardigheden zal Marsh profiteren van meer inzicht in de behoeften van een divers klantenbestand en beter in staat zijn om hen te dienen met innovatieve oplossingen. Het is deze innovatie die ons het vermogen geeft om verbeterde uitzonderlijke waarde te leveren.

Bij Marsh & McLennan Companies zijn de mensen de kracht van het bedrijf. Wij hechten waarde aan de individualiteit van elk van onze collega's. Wij zijn van mening dat onze verschillen ons sterker maken als wij streven naar innovatie en uitmuntendheid in al onze bedrijven wereldwijd.

We streven naar het bevorderen van een inclusieve cultuur die talent van wereldklasse ondersteunt en een werkomgeving van wederzijds respect: één waarbij alle collega's weten dat ze de mogelijkheid hebben om bij te dragen, te groeien en te slagen. Onze leiders leggen verantwoording af over het uitvoeren van deze overtuiging.

Wij geloven dat dit het juiste is om te doen voor onze collega's, voor onze klanten en voor onze zaken in zijn algemeenheid.

Peter Zaffino
President en Chief Executive Officer, Marsh
Contact
Henk-Jan Wesselink
Human Resources
Rotterdam, Nederland
010 4060 377
henk-jan.wesselink@marsh.com